Introductie geluidsstudio

Complete muziekstudio voor geluidsproducties

Compact Studio, sinds 1992 gevestigd te Lekkerkerk, verzorgt geluidsproducties "van idee tot DVD". In onze geluidsstudio maar ook op locatie zijn wij volledig uitgerust met de modernste middelen om uw of onze creatieve spinsels tot 32 sporen digitaal vast te leggen en uit te werken tot een product waar u en wij trots op kunnen zijn. Verder beschikken wij over uitgebreide faciliteiten op het gebied van MIDI en computerprogrammering (zie o.a. Equipment).

Opname op locatie

Met meer dan 15 jaar ervaring halen we ook het beste uit uw uitvoering als we op locatie opnemen. Niet alleen door de uitstekende apparatuur maar ook door een gedegen kennis en goede coaching. Of het nu een popband, een klassiek orkest of een koor betreft.

Filmmuziek, radiocommercials en meer

Compact Studio onderhoudt ook een groot aantal contacten met een verscheidenheid aan professionele musici en inspreekstemmen. Logisch, want we produceren o.a. ook filmmuziek en radiocommercials. Wij verzorgen voor u desgewenst het gehele traject: van idee tot uitzendschema, van compositie tot een klinkend muziekstuk.

Compact Studio, klinkt goed

Minstens zo belangrijk als de techniek vinden wij de kwaliteit en creativiteit van de sound-engineer/producer waar u mee samenwerkt. U kunt bij Compact Studio beschikken over één van onze drie vaste medewerkers met elk meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van opnametechniek, produceren, klankregie, arrangeren en componeren. Wij zijn er zeker van dat onze kennis en betrokkenheid en ons enthousiasme ook aan uw productie een inspirerende bijdrage zal leveren.